Asiakaspalautetta

"Täytyy sanoa,että on aivan mahtava peli tämä LHS 75. Olen todella tyytyväinen tästä valinnasta. Hoito-ohjeet olivat muuten hyvät, mutta kaipaisin tietoa liesitason hoidosta(teräksinen). Ennenvanhaan sitä hoidettiin suolattomalla sianihralla, mutta nykyaikana on varmaan paremmat hoitoaineet. Pistäisittekö aineen/aineiden nimet tulemaan minulle sähköpostiin, niin pääsen hoitelemaan tasoa."

Liisa


 

"Meillä on Tampereella Teidän myymänne Superkasetti uuni ja se on paras lämpötaloudellinen hankintamme sitten pellettilämmitykseen siirtymisen jälkeen.
Talomme energiakustannukset ovat pudonneet huimasti koska lämmitämme superkasettinne avulla omasta metsästä saamillamme puilla lähes koko 250m2 taloa.

Kahdelle sukulaiselleni olette kai jo lähettäneet aikaisemmin kehotuksestani esitteitänne. 
Nyt he harkitsevat Keddy superkastein hankkimista. 
Olen huolissani heidän kiinteistöjensä paloturvallisuudesta, koska he käyttävät avotakkojaan varsin ahkerasti.
Voisitteko lähettää heille vielä nyt tämän hetken hintatiedot nyt ja uudet esitteet."

Ystävällisin terveisin,
Erkki


 

"Tervehdys Kyyjärveltä
Tuossa ohessa kuva meidän ”keddystä”. Aikamoinen lämpöpaketti pienellä puumäärällä. Vaimonkaan ei ole tarvinnut monena iltana laittaa tv:tä päälle kun on tuijotellut kedyn ohjelmistoa. Tosin, aika ykstotista ohjelmaa sieltä tullee, vaan kaippa se jollakin tavalla on rauhoittavaa."

Reijo


 

"Tapasimme elokuun alussa Kokkolan asuntomessuilla. Vaihdoimme kuulumisia, ja miten tyytyväisiä olemme neljän vuoden jälkeen omaan puuhellaamme.
Ainoa asia mitä toivoimme, oli toinen uunipelti, kun olemme kovia uunin käyttäjiä. Lupasit korjata asian ja lähettää toisen uunipellin. Kesä on kohta ohi, grillaaminen loppuu ja talo kaipaa lämpöä ja me uuniruokia!"

Ritva


 

"Hei.

Tekee mieleni laittaa muutama rivi kiitosta aivan ihastuttavasta hellasta, jonka meille myit. Vähän aikaa se ressukka sai odottaa pakkasessa, mutta sitten pojat nostivat sen sisälle arvoiselleen paikalle. Viehättävä Lohbe sai taustalleen uudet seinälaatat ja koko keittiön nurkka uudistui suorastaan taideteokseksi! Tuon vierelle on päässyt kolmekymmentä vuotta paikkaansa etsiskellyt afrikkalainen magonde,  ebenholz-veistos.
Mutta koristeeksi tämä keittiön kungingatar ei ole jäämässä. Siinä on valtavan hauska tehdä kunnollista suomalaista sapuskaa."

Tiina


 

"Hei,
Ostin 4-5 vuotta sitten SK510 takkasydämen kotiini Pirkkalaan muuten aivan turhaan avotakkaan. Huomasin tuossa Suomela lehdessä mainoksesi ja tulikin siitä mieleen että laitetaan vähän palautetta. Takkasydän on toiminut todella loistavasti. Talvisaikaan sydän on käytössä noin joka toinen päivä ja sydän on edelleen kuin uusi ja lämmittää hyvin.
Mekanismit toimii, luukut ei mustu, ilma-aukot pelaa hienosti ja lisäksi "sivuritilöiden" kanssa näyttää todella hyvälle. Hyvän palautteen antaminen tuli mieleen etenkin siksi, että hankin mökilleni kotimaisen peltisen takkasydämen rautakaupasta. Ulkoasu on melko tökerö, ikkunaluukut on kolmannesta lämmityskerrasta asti olleet pikimustat ja kun tuhkaa vähän kertyy, niin ilmanottokin ja sitä myöden palaminen heikkenee. Toistaiseksi se vielä kuitenkin lämmittää aika hyvin, joten ei ole aivan toivoton tapaus. Mutta ei voi verrata Keddyn tuotteisiin.
Peltisydän oli toki halvempi tosin ei mitenkään halpa, mutta Keddyn hinta-laatu suhde on paljon parempi."

- Severi


 

"Saimme vihdoin kasetin asennettua. Vähän oli hormin sovituksen kanssa ongelmia mutta saimme sen kuitenkin paikoilleen.
(Minä pienimpänä kaverina istuin pari tuntia takassa ja suurensin reikää.)
Lämpöä tulee aivan toisella tavalla kuin aikaisemmin, olen tässä vaiheessa ihan tyytyväinen.
Kustannukset pysyivät ihan kohtuullisina, kannatti nähdä tämä vaiva."

Simo


 

"Tilattiin teiltä Superkasetti SK520P ja sanat eivät riitä kuvailemaan kuinka tyytyväisiä olemme olleet.
Olen ensinäkin aivan sanaton teidän nopeasta (kahden päivän) toimituksesta.
Tiesin tietysti jo etukäteen että sydän istuu sivu mitoiltaan kun valettu (kuva). Tiesin myös että piipun kanssa tulee pieniä ongelmia. Jouduimme vanhan tulipesän taka valurautaa leikkaamaan. Mutta kaikesta jumpasta huolimatta meillä oli jo tulet neljän tunnin päästä, täysin valmiissa tulipesässä.
En tiedä kuinka monin kertaisesti säästämme polttopuuta. Sanottakoon näin että ennen kannoin sitä laatikko tolkulla joka päivä ja nyt laatikon joka toinen päivä. Toinen huomattava seikka mukavuuden kannalta on että on paljon tasaisempi lämpö huoneistossa ja enään ei myöskään tarvitse kytätä koska pellin voi sulkea tai edes laittaa pienemmälle tulen hiivuttua.
Tähän jos johonki voi sanoa syvällä rinta äänellä TV-Shop:in tapaan että, en tiedä miten olen tullut toimeen ennen ilman tätä !!!
Pari kysymystä:
Onko jotain teknistä estettä sydämen kestävyyden kannalta siihen että täyttäisin tuon tyhjän tilan sydämen päällä lämpöä varaavilla kivillä ???

Toinen asia oli että sydämen etu reunasta takan yläreunaan on 16,3cm. Minkälainen etu ritilä siihen sopisi ja minkä hintainen se on kuljetuksineen ???"

Lämpimin terveisin
Mikko

 

 

Asiakkaiden omat kuvat

kuvakuva

kuvakuvakuvakuva